Over ons

De Groenmakers is volledig gespecialiseerd in groenonderhoud van uiteenlopende buitenruimtes, van groot tot klein. Met uw keuze voor De Groenmakers toont u maatschappelijke betrokkenheid en ondersteunt u de lokale arbeidsparticipatie.

Maai Robots

Steeds vaker worden in het kader van duurzaamheid robotmaaiers ingezet voor het onderhouden van sportvelden en grote gazons. Een robotmaaier beperkt de CO2-uitstoot, geeft een flinke reductie in arbeidsuren in grasmaaien welke ingezet kan worden voor overige (tuin) werkzaamheden én zorgt voor een mooi resultaat.

De Groenmakers staat al een tijd bekend als de sociale totaalleverancier van groenonderhoud. Door het leveren, installeren en onderhouden van robots is De Groenmakers niet alleen een sociale totaalleverancier maar ook een ecologisch verantwoorde totaalleverancier. Naast ecologische voordelen hebben robots het voordeel stiller te zijn waardoor grasmaaien op iedere gewenste tijdsduur van de dag kan plaatsvinden.

Maairobots kunnen ingezet worden op sportvelden, gazons op bedrijfsterreinen, grote gazons bij particulieren en het gras rond bijvoorbeeld zorg instellingen, hotels, bedrijven en vakantiewoningen.

In het geval van een storing zal een van onze professionals ter plaatse het mankement verhelpen. Voor reparaties aan de machines staat ons team van monteurs klaar in de werkplaats.

Interesse?

Voor meer informatie over onze diensten en tarieven kunt u ons contactformulier invullen.

AchterhoekBIZ magazine maart

De eerste editie van het AchterhoekBIZ magazine van 2021 is uit!
Download de nieuwste editie via de website van Buro Achterhoek.

Gratis bloemenmengsel voor Blije Bijen

Kan uw (bedrijfs)tuin wel wat kleur gebruiken?

De Groenmakers stelt voor haar zakelijke klanten en overige geïnteresseerden in ons verzorgingsgebied gratis een zakje bloemenmengsel beschikbaar.

Wist u dat

we meer dan 20.000 bomen snoeien per jaar?

De Groenmakers maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK