Vacatures

Heb je er wel eens aan gedacht hoe het zou zijn om een kantoorbaan te verruilen voor de buitenlucht? Vooral in deze lastige, onzekere tijd heb je misschien wel eens nagedacht over de toekomst. Hoveniers en groenvoorzieners zien hun branche gelukkig opbloeien. Wij kunnen veilig werken in de buitenlucht en steeds meer mensen verschuiven hun vakantiebudget naar de tuin. Deze gunstige omstandigheden maken het zo leuk om in het groen te werken, vooral nu!

12 mei 2023
Doetinchem
24-32
MBO+/HBO

Medewerker (m/v) financiële administratie/controlling (Doetinchem)

12 mei 2023
  Terug naar overzicht

Kom ons versterken bij het met afstand leukste groenonderhoudsbedrijf van de Achterhoek!

Organisatie

De Groenmakers b.v. is een social enterprise, opgericht in 2012 met als doel de arbeidsparticipatie te verhogen. Als sociale onderneming is het van groot belang om vast te houden aan die maatschappelijke doelstelling. Inmiddels heeft De Groenmakers meer dan 80 werknemers en het PSO 30+ certificaat behaald, wat betekent dat meer dan 30% van de werknemers een afstand heeft tot de arbeidsmarkt. Bij De Groenmakers is dit zelfs meer dan 50%. Door een goede combinatie met reguliere vakmensen, zijn wij in staat om met een hoge prijs/kwaliteit verhouding onze klanten van dienst te zijn.

De Groenmakers is vanaf het eerste begin gevestigd in Doetinchem en voelt zich daar thuis. Vanuit Doetinchem groeit het netwerk van klanten en opdrachtgevers: van gemeentes en instellingen tot sportparken, bedrijven en particulieren.

 

 

Functie

In deze brede functie verricht je een combinatie van uitvoerende financieel administratieve werkzaamheden en controlling werkzaamheden, zoals het opstellen van begrotingen en rapportages. Dat betekent dat je een proactieve rol vervult binnen de organisatie.

Je analyseert en structureert financiële processen en adviseert de directie. Ook vallen budgetbewaking en financiële analyses van projecten onder jouw verantwoordelijkheid.

Je houdt de administratie up to date, incl. de crediteuren- en debiteurenadministratie. Ook verzorg je de kwartaalcijfers en de voorbereiding van de jaarrekening.

 

Jouw profiel

  • Je beschikt over een afgeronde financieel-administratieve mbo+/hbo-opleiding;
  • Je hebt een proactieve werkhouding en je bent communicatief sterk;
  • Je hebt de nodige ervaring opgedaan in een soortgelijke functie;  
  • Je weet prioriteiten te stellen en je werkt gestructureerd;
  • Ervaring met geautomatiseerde systemen is een must;
  • Je beschikt over flinke dosis sociale vaardigheden en vormt de “lijm” in de organisatie

 

Wat krijg je ervoor terug

Een zeer zelfstandige baan en enthousiaste, gemotiveerde collega’s. De vrijheid om jouw dag zelf in te delen en de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de organisatie. Werktijden zijn in overleg vast te stellen. Wij zoeken iemand voor ongeveer 24/32 uur per week.

 

Solliciteren

Stuur dan per e-mail, je C.V.  en motivatie ter attentie van Marcel Kusters van Markus Select in Doetinchem. Telefoonnummer:  0314-341331 e-mail: info@markus-select.nl

www.markus-select.nl

Solliciteren

Deel dit bericht:

Interesse?

Voor meer informatie over onze diensten en tarieven kunt u ons contactformulier invullen.

De Groenmakers maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK