Vacatures

Heb je er wel eens aan gedacht hoe het zou zijn om een kantoorbaan te verruilen voor de buitenlucht? Vooral in deze lastige, onzekere tijd heb je misschien wel eens nagedacht over de toekomst. Hoveniers en groenvoorzieners zien hun branche gelukkig opbloeien. Wij kunnen veilig werken in de buitenlucht en steeds meer mensen verschuiven hun vakantiebudget naar de tuin. Deze gunstige omstandigheden maken het zo leuk om in het groen te werken, vooral nu!

22 november 2022
Doetinchem, Gelderland
Full time
MBO

Service- en onderhoudsmonteur Groen & Sport

22 november 2022
  Terug naar overzicht

De Groenmakers, te Doetinchem, zoekt een gemotiveerde monteur met passie. Wij combineren vakmanschap met werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De organisatie

De Groenmakers Sport en Groen BV te Doetinchem is een Social Enterprise; duurzame werkgelegenheid voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt staat bij ons centraal. We zijn in de Achterhoek actief in beheer en onderhoud van sportvelden en verzorgen voor een groot aantal gemeentes het groen onderhoud. Wij ontwerpen, adviseren, realiseren en beheren groene leefomgevingen. Onze bijzondere bedrijfscultuur bindt onze mensen. Wij werken voor diverse opdrachtgevers: gemeenten, particulieren, ondernemers, projectontwikkelaars, aannemers, instellingen etc.

De functie

Als servicemonteur maak je onderdeel uit van een team van monteurs. Ons machinepark bestaat uit vooral tractoren, aanbouwwerktuigen, grote cirkel- en klepelmaaiers, robotmaaiers en handmachines. De meeste reparaties en onderhoudswerkzaamheden vinden plaats in de werkplaats maar je zult ook op locatie reparaties uitvoeren. Daarom is het belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs. 

Jouw profiel

  • Ruime ervaring als monteur
  • Sociaal ingesteld
  • Je bent op de hoogte van de juiste (veiligheids-) voorschriften en eisen
  • Rijbewijs B en E

Wat krijg je ervoor terug

  • Salaris conform VHG CAO
  • Prachtige projecten om aan mee te werken
  • Een fijne werksfeer in een groene omgeving
  • Persoonlijke ontwikkeling en opleiding via onze Groenmakers Academy
  • Full time arbeidsovereenkomst.

Geïnteresseerd?

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en wil je graag aan de slag bij, het met afstand, mooiste groenonderhoudsbedrijf van de Achterhoek? Stuur dan jouw motivatie met CV naar bjorn@de-groenmakers.nl ter attentie van Bjorn Kattenbelt.

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Jos van Zuilen op telefoonnummer: 0314-760061 of mail naar jos@de-groenmakers.nl.

Solliciteren

Deel dit bericht:

Interesse?

Voor meer informatie over onze diensten en tarieven kunt u ons contactformulier invullen.

De Groenmakers maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK