Inzet op maat van mensen en machines

Wij beschikken over uitgebreide vakkennis en hebben door de jaren heen ruime ervaring opgebouwd in de specifieke groenwerkzaamheden die wij uitvoeren voor onze klanten. Door onze uiterst efficiënte planning en op basis van ons uitgebreide machinepark kunnen wij flexibel inspelen op snel veranderende (weers)omstandigheden.

Wij stemmen de benodigde capaciteit en de inzet van precies de juiste machine(s) steeds zorgvuldig af op uw wensen en behoeften en op de omstandigheden op locatie. Zo is in alle opzichten het maatwerk mogelijk, waar u om vraagt. Oók financieel!

In onze eigen werkplaats zorgen gespecialiseerde medewerkers van De Groenmakers ervoor dat machines, apparatuur en gereedschappen in topconditie blijven. En op tijd klaar staan voor de volgende klus.

Maatschappelijk betrokken

De Groenmakers is bijzonder in de manier waarop zij haar werkzaamheden uitvoert. Maar ook als het gaat om de medewerkers.

Binnen ons bedrijf bewijzen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt dat zij met hun beperkingen, maar vooral met hun mogelijkheden meer in hun mars hebben dan zij misschien zelf ooit gedacht hadden. En met ons bedrijf bewijzen wij tegenover u, onze klant, dat onze MBO (= maatschappelijk bewust ondernemen) oriëntatie op geen enkele manier afbreuk doet aan de kwaliteit, de doelmatigheid en de effectiviteit van ons werk.

Met uw keuze voor De Groenmakers toont u maatschappelijke betrokkenheid en ondersteunt u de keuzes die wij op dit gebied heel bewust gemaakt hebben. Daarom geldt voor onze mensen, voor ons als bedrijf en voor ú als opdrachtgever.