Zakelijk

De Groenmakers werkt voor kleine en grote bedrijven. Wij verzorgen uw buitenruimtes zodat u zich kunt focussen op uw bedrijfsactiviteiten. De Groenmakers zorgt voor het onderhoud op en in bedrijventerreinen, bedrijfstuinen en parkmanagement op een maatschappelijk verantwoorde manier. Ook kunt u zich onderscheiden met een MVO-keurmerk door bij te dragen aan arbeidsparticipatie. Met de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) maken we zichtbaar wat onze bijdrage is aan de werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie. Wij dragen aantoonbaar meer dan gemiddeld bij aan de werkgelegenheid van kwetsbare groepen en doen dat kwalitatief op een goede manier.

Onze projecten

Genap

Een van onze opdrachtgevers is Genap in 's Heerenberg. Voor Genap verzorgen wij het onderhoud van hun groenvoorzieningen. Het leuke aan deze opdracht is dat we niet alleen de hagen en het sierplantsoen onderhouden maar ook de grote vijver voor het pand. De vijver dient ook als visitekaartje voor het bedrijf dat specialiseert in waterproof oplossingen. 

Interesse?

Voor meer informatie over onze diensten en tarieven kunt u ons contactformulier invullen.

Buha verwijdert onkruid met heet water

Buha gaat vanaf nu onkruid op wegen, paden en trottoirs verwijderen met heet water. Deze methode is nieuw voor de gemeente Doetinchem. Deze methode maakt gebruik van restwarmte van bio-stroom. Dat maakt deze methode efficiënt én milieuvriendelijk.

Maaidag 1 maart 2023

100-jarig jubileum Koninklijke VHG

De Groenmakers feliciteert het Koninklijke VHG met het 100-jarig jubileum! Het jubileumfeest in het AFAS Theater was een groot succes. VHG 100 jaar (google.com)

De Groenmakers maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK