Vacatures

Heb je er wel eens aan gedacht hoe het zou zijn om een kantoorbaan te verruilen voor de buitenlucht? Vooral in deze lastige, onzekere tijd heb je misschien wel eens nagedacht over de toekomst. Hoveniers en groenvoorzieners zien hun branche gelukkig opbloeien. Wij kunnen veilig werken in de buitenlucht en steeds meer mensen verschuiven hun vakantiebudget naar de tuin. Deze gunstige omstandigheden maken het zo leuk om in het groen te werken, vooral nu!

21 juni 2021
Doetinchem, Gelderland
20 - 40 uur
MBO

Groenmedewerker Allround

21 juni 2021
  Terug naar overzicht

Kom ons versterken bij het met afstand leukste groenonderhoudsbedrijf van de Achterhoek!

De organisatie

De Groenmakers Sport en Groen BV is een Social Enterprise; duurzame werkgelegenheid voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt staat bij ons centraal. We zijn in de Achterhoek actief in beheer en onderhoud van sportaccommodaties en verzorgen voor een groot aantal gemeentes een IBOR taak. Wij ontwerpen, adviseren, realiseren en beheren groene leefomgevingen. De verschillende afdelingen binnen onze organisatie hebben minimaal twee zaken gemeen: enorme passie voor groen en gezond en gelukkig in het groen werkzaam willen zijn. Deze bijzondere bedrijfscultuur bindt onze mensen. Wij werken voor diverse opdrachtgeverskring: gemeenten, particulieren, projectontwikkelaars, aannemers, architecten etc.

De functie

Je gaat aan de slag binnen een team van tuinmannen onder leiding van een voorman. Jouw werkzaamheden kunnen erg verschillend zijn, ook afhankelijk van eventuele eerdere ervaring in het groen. 

Belangrijk is dat je vriendelijk bent, zorg draagt voor jezelf, elkaar, en het materiaal waarmee je werkt en natuurlijk graag buiten bent.

Jouw profiel

  • Affiniteit voor het groen;
  • Je werkt graag buiten, en in een team;
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een fijne werksfeer in een groene omgeving
  • Prachtige projecten om aan mee te werken
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Gezellige werkomgeving

Geïnteresseerd?

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en wil je graag aan de slag bij, het met afstand mooiste groenonderhoudsbedrijf van de Achterhoek? 

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met de heer Bjorn Kattenbelt op telefoonnummer: 0314-760060 of mail naar bjorn@de-groenmakers.nl.

Solliciteren

Deel dit bericht:

Interesse?

Voor meer informatie over onze diensten en tarieven kunt u ons contactformulier invullen.

De Groenmakers maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK