Over ons

De Groenmakers is volledig gespecialiseerd in groenonderhoud van uiteenlopende buitenruimtes, van groot tot klein. Met uw keuze voor De Groenmakers toont u maatschappelijke betrokkenheid en ondersteunt u de lokale arbeidsparticipatie.

Onderhoud

Bij De Groenmakers kunt u terecht voor groenonderhoud zoals snoeien, bladruimen, onkruidbestrijding, opruimen van zwerfvuil, schoffelen, vegen, boomverzorging en gladheidsbestrijding. De Groenmakers verzorgt het openbaar groen vaak vanuit de gemeente maar onderhoudt ook particuliere tuinen, bedrijventerreinen en -tuinen, instellingen, landgoederen, natuurgebieden, daktuinen en sportparken .

Voor iedere klus hebben wij de juiste mensen in huis en beschikken over genoeg capaciteit om kleine maar ook grote klussen te klaren. De werkzaamheden voeren wij het liefste uit op een ecologisch verantwoorde wijze. Bij het verwijderen van onkruid maken wij bijvoorbeeld gebruik van heet water in plaats van pesticiden. Het hete water is gekookt met brandstof die voorkomt uit snoeiwerkzaamheden: houtsnippers. Dit is een mooie vorm van een duurzame oplossing.

Interesse?

Voor meer informatie over onze diensten en tarieven kunt u ons contactformulier invullen.

AchterhoekBIZ magazine maart

De eerste editie van het AchterhoekBIZ magazine van 2021 is uit!
Download de nieuwste editie via de website van Buro Achterhoek.

Gratis bloemenmengsel voor Blije Bijen

Kan uw (bedrijfs)tuin wel wat kleur gebruiken?

De Groenmakers stelt voor haar zakelijke klanten en overige geïnteresseerden in ons verzorgingsgebied gratis een zakje bloemenmengsel beschikbaar.

Wist u dat

we meer dan 20.000 bomen snoeien per jaar?

De Groenmakers maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK