Over ons

De Groenmakers is volledig gespecialiseerd in groenonderhoud van uiteenlopende buitenruimtes, van groot tot klein. Met uw keuze voor De Groenmakers toont u maatschappelijke betrokkenheid en ondersteunt u de lokale arbeidsparticipatie.

Onderhoud

Bij De Groenmakers kunt u terecht voor groenonderhoud zoals snoeien, bladruimen, onkruidbestrijding, opruimen van zwerfvuil, schoffelen, vegen, boomverzorging en gladheidsbestrijding. Maar ook maaien; een groot gedeelte van onze werkzaamheden bestaat uit het maaien van gazons. Dit komt jaarlijks neer op meer dan 200 hectare aan gazons. De Groenmakers verzorgt het openbaar groen vaak vanuit de gemeente maar onderhoudt ook particuliere tuinen, bedrijventerreinen en -tuinen, instellingen, landgoederen, natuurgebieden, daktuinen en sportparken .

Voor iedere klus hebben wij de juiste mensen in huis en beschikken over genoeg capaciteit om kleine maar ook grote klussen te klaren. De werkzaamheden voeren wij het liefste uit op een ecologisch verantwoorde wijze. Bij het verwijderen van onkruid maken wij bijvoorbeeld gebruik van heet water in plaats van pesticiden. Het hete water is gekookt met brandstof die voorkomt uit snoeiwerkzaamheden: houtsnippers. Dit is een mooie vorm van een duurzame oplossing.

Interesse?

Voor meer informatie over onze diensten en tarieven kunt u ons contactformulier invullen.

Donker Groep neemt per 1 januari De Groenmakers b.v. uit Doetinchem over.

Persbericht Datum: 19 december 2023 Donker Groep neemt per 1 januari De Groenmakers b.v. uit Doetinchem over.

Buha verwijdert onkruid met heet water

Buha gaat vanaf nu onkruid op wegen, paden en trottoirs verwijderen met heet water. Deze methode is nieuw voor de gemeente Doetinchem. Deze methode maakt gebruik van restwarmte van bio-stroom. Dat maakt deze methode efficiënt én milieuvriendelijk.

Maaidag 1 maart 2023

De Groenmakers maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK