Sport

De Groenmakers onderhoudt meer dan 100 sportvelden in de regio. Waaronder de velden van Achterhoeks trots: De Graafschap. De Groenmakers onderhoudt niet alleen de sportvelden van meer dan 35 voetbalclubs maar ook van korfbal-, hockey-, honkbal-, rugby-, en atletiekverenigingen.  De Groenmakers biedt meerdere opties wat betreft onderhoud, naast grasmaaien en belijning, zoals het inzetten van maai robots, verticuteren en vertidrainen.

Onze projecten

SV Loil

Op meer dan 100 velden voeren we onderhoudswerzaamheden uit, zoals verticuteren, rollen, mechanische onkruidbeheersing, bezanden, vertidrainen en doorzaaien.
En uiteraard het maaien van het gras. Steeds meer doen we dat met maairobots, zoals bij SV Loil.
We zien dat het voor verenigingen steeds lastiger wordt om met vrijwilligers het sportpark te onderhouden. Vandaar dat we ook speelschade herstel, mollenvangen, onkruidbeheersing op verharding, snoeien van windsingels en bladruimen aanbieden.

Interesse?

Voor meer informatie over onze diensten en tarieven kunt u ons contactformulier invullen.

Donker Groep neemt per 1 januari De Groenmakers b.v. uit Doetinchem over.

Persbericht Datum: 19 december 2023 Donker Groep neemt per 1 januari De Groenmakers b.v. uit Doetinchem over.

Buha verwijdert onkruid met heet water

Buha gaat vanaf nu onkruid op wegen, paden en trottoirs verwijderen met heet water. Deze methode is nieuw voor de gemeente Doetinchem. Deze methode maakt gebruik van restwarmte van bio-stroom. Dat maakt deze methode efficiënt én milieuvriendelijk.

Maaidag 1 maart 2023

De Groenmakers maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK