Vacatures

Heb je er wel eens aan gedacht hoe het zou zijn om een kantoorbaan te verruilen voor de buitenlucht? Vooral in deze lastige, onzekere tijd heb je misschien wel eens nagedacht over de toekomst. Hoveniers en groenvoorzieners zien hun branche gelukkig opbloeien. Wij kunnen veilig werken in de buitenlucht en steeds meer mensen verschuiven hun vakantiebudget naar de tuin. Deze gunstige omstandigheden maken het zo leuk om in het groen te werken, vooral nu!

Onze vacatures

Meewerkend Voorman Groen IBOR en B2B

Jij werkt als meewerkend voorman zelfstandig aan veelzijdige projecten en bent goed in staat te communiceren met onze klanten. Daarnaast kan jij leidinggeven aan andere teamgenoten en deze ondersteunen in hun werkzaamheden. 

Projectleider / Uitvoerder Groen

Zoek jij een uitdagende functie in het groen, met veel zelfstandigheid? Sluit je aan bij een team van gemotiveerde Projectleiders of loop een dagje mee en ervaar het zelf.

Service- en onderhoudsmonteur Groen & Sport

De Groenmakers, te Doetinchem, zoekt een gemotiveerde monteur met passie. Wij combineren vakmanschap met werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Vakantiewerk

Wil je wat bijverdienen? Of ben je gewoon graag buiten aan het werk?
Kom vakantiewerk doen bij 🌿De Groenmakers in Doetinchem.

VACANCY Groundskeeper (M/F)

De Groenmakers is looking for new employees to join our landscaping teams in the area. We are a social enterprise, working with people from all layers of society. We all share a love for the outdoors and improving our environment.

Allround trekker machinist - Onderhoud Sportvelden

Als Allround trekker machinist bestaat jouw baan uit het onderhouden van natuur-en kunstgrasvelden op verschillende sportterreinen. Kom ons versterken bij het met afstand leukste groenonderhoudsbedrijf van de Achterhoek!

Groenmedewerker Allround

Kom ons versterken bij het met afstand leukste groenonderhoudsbedrijf van de Achterhoek!

Interesse?

Voor meer informatie over onze diensten en tarieven kunt u ons contactformulier invullen.

De Groenmakers maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK