Openbaar groen

Wij onderhouden veel openbaar groen in de regio. Onder openbaar groen verstaan wij bijvoorbeeld gazons, parken, begraafplaatsen, tuinen, pleinen, rotondes, groenstroken, water en speeltuinen. Dit onderhoud doen wij vaak in opdracht van gemeentes. Openbaar groen is erg belangrijk voor het aanzicht van een stad of dorp. Goed onderhouden groenvoorzieningen geven karakter aan uw woon- of werkomgeving en zijn daarnaast goed voor het klimaat.

Onze projecten

Gezonde Buurt, Doetinchem

De Gezonde Buurt staat voor een groene, gezellige en speelvriendelijke buurt en wordt samen met de bewoners uit Schöneveld uitgevoerd door Jantje Beton, IVN Natuureducatie en de gemeente Doetinchem. Het project wordt gefinancierd door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De Groenmakers legt in opdracht van de gemeente een groot deel van de buurt aan en is medeverantwoordelijk voor het onderhoud.

Daarnaast heeft De Groenmakers bankjes en bloembakken gemaakt om de buurt te verfraaien. Zo kunnen de bewoners samen genieten van hun buurt en genieten in het voorjaar van eigen geplante bloemen.

Interesse?

Voor meer informatie over onze diensten en tarieven kunt u ons contactformulier invullen.

Donker Groep neemt per 1 januari De Groenmakers b.v. uit Doetinchem over.

Persbericht Datum: 19 december 2023 Donker Groep neemt per 1 januari De Groenmakers b.v. uit Doetinchem over.

Buha verwijdert onkruid met heet water

Buha gaat vanaf nu onkruid op wegen, paden en trottoirs verwijderen met heet water. Deze methode is nieuw voor de gemeente Doetinchem. Deze methode maakt gebruik van restwarmte van bio-stroom. Dat maakt deze methode efficiënt én milieuvriendelijk.

Maaidag 1 maart 2023

De Groenmakers maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK