Over ons

De Groenmakers is volledig gespecialiseerd in groenonderhoud van uiteenlopende buitenruimtes, van groot tot klein. Met uw keuze voor De Groenmakers toont u maatschappelijke betrokkenheid en ondersteunt u de lokale arbeidsparticipatie.

Aanleg

Voor aanleg of veranderingen aan uw tuin en/of buitenruimte bent u bij De Groenmakers aan het goede adres. Van ontwerp tot uitvoering, incl. bestrating, levering en aanplant van bomen en vaste planten.

Denkt u na over een verandering in uw tuin of ware make-over? De Groenmakers helpt u graag bij het realiseren van uw droomtuin. De Groenmakers kan u adviseren in de keuze voor bepaalde planten of bomen en deze voor u planten. Ook voor (sier)straatwerk kunt u bij ons terecht.

De Groenmakers biedt ook expertise op het gebied van vergroening voor bedrijven en instellingen zoals bijvoorbeeld Groene Schoolpleinen

Het voordeel van een samenwerking met De Groenmakers is dat u niet alleen een mooie tuin krijgt maar ook bijdraagt aan werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, en we u de kans bieden om ook het onderhoud door de tuinman van De Groenmakers te laten doen. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat de tuinman zijn werkzaamheden uitstekend kan verrichten omdat alle kennis in huis is.

Ook bieden wij een aantrekkelijke korting als u kiest voor aanleg en een langdurig onderhoudscontract.

Interesse?

Voor meer informatie over onze diensten en tarieven kunt u ons contactformulier invullen.

Donker Groep neemt per 1 januari De Groenmakers b.v. uit Doetinchem over.

Persbericht Datum: 19 december 2023 Donker Groep neemt per 1 januari De Groenmakers b.v. uit Doetinchem over.

Buha verwijdert onkruid met heet water

Buha gaat vanaf nu onkruid op wegen, paden en trottoirs verwijderen met heet water. Deze methode is nieuw voor de gemeente Doetinchem. Deze methode maakt gebruik van restwarmte van bio-stroom. Dat maakt deze methode efficiënt én milieuvriendelijk.

Maaidag 1 maart 2023

De Groenmakers maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK