De Groenmakers

Een mooi, goed aangelegd en onderhouden groene sport- en leefomgeving is belangrijk voor de gezondheid van iedereen. De Groenmakers levert samen met haar klanten hieraan een bijdrage. Wij staan dicht bij de klant en leveren met 100% betrouwbaarheid en kwaliteit. Onze topcollega’s met een bijzondere positie in de arbeidsmarkt bewijzen elke dag dat kwaliteit en sociaal ondernemen samengaat.

Wist u dat?

Wij vacatures bieden voor vluchtelingen?

De Groenmakers biedt vacatures voor (Oekraïense) vluchtelingen in samenwerking met het Regionaal Mobiliteitsteam (RMT). Het RMT in de Achterhoek heet 'Achterhoek Werkt Door'. Onze partner Laborijn, maakt onderdeel uit van dit team en vertegenwoordigt de gemeenten Doetinchem, Oude IJsselstreek en Bronckhorst.

Wij onkruid bestrijden met restwarmte?

Naar aanleiding van de goede resultaten van de uitgebreide testen op het gebied van onkruidbeheersing op bestrating heeft De Groenmakers B.V. besloten sinds 2020 onkruid te bestrijden op een minder milieubelastende manier; namelijk door het gebruik van restwarmte wat overblijft als restproduct in de biomassacentrale. Deze methode wordt door meerdere klanten zoals gemeentes en bedrijven met grote parkeerterreinen in de regio gebruikt.

Meer dan 50% van onze werknemers afstand tot de arbeidsmarkt hebben?

De Groenmakers heeft meer dan 80 werknemers en het PSO 30+ certificaat behaald, wat betekent dat meer dan 30% van de werknemers een afstand heeft tot de arbeidsmarkt. Bij De Groenmakers is dit zelfs meer dan 50%.

Wij meer dan 100 velden maaien en onderhouden?

Wij meer dan 100 voetbalvelden in de gemeente Doetinchem, Montferland, Oude IJsselstreek en Bronckhorst maaien en onderhouden?

Daarvan al meer dan 20 velden met een maairobot.

We duizenden bomen snoeien per jaar?

Wist u dat we ongeveer 10.000 bomen snoeien per jaar?

We meer dan 200 hectare gazon maaien?

Wist u dat we meer dan 200 ha  = 2 miljoen m2 gazon maaien in de bebouwde kom van Doetinchem, Oude IJsselstreek, Montferland en Bronckhorst?

En dat dit samen wel meer dan 5000 stukken gazon zijn?

Interesse?

Voor meer informatie over onze diensten en tarieven kunt u ons contactformulier invullen.

Donker Groep neemt per 1 januari De Groenmakers b.v. uit Doetinchem over.

Persbericht Datum: 19 december 2023 Donker Groep neemt per 1 januari De Groenmakers b.v. uit Doetinchem over.

Buha verwijdert onkruid met heet water

Buha gaat vanaf nu onkruid op wegen, paden en trottoirs verwijderen met heet water. Deze methode is nieuw voor de gemeente Doetinchem. Deze methode maakt gebruik van restwarmte van bio-stroom. Dat maakt deze methode efficiënt én milieuvriendelijk.

Maaidag 1 maart 2023

De Groenmakers maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK