Sociaal ondernemen

Wij werken met een missie: een goed onderhouden en mooi aangelegde groene sport- en leefomgeving voor iedereen.

En met iedereen bedoelen we ook iedereen. Dit is terug te zien in ons brede scala opdrachtgevers en werknemers. Wij vinden het niet alleen belangrijk om kwaliteit te leveren maar ook om werkgelegenheid te creëren voor mensen met een arbeidsbeperking. Op deze manier maakt De Groenmakers een positieve impact op de samenleving. Bij De Groenmakers nemen we sociaal ondernemen erg serieus. Dit is terug te zien in de vele keurmerken en certificaten die wij behaald hebben, waaronder het PSO 30+ certificaat. Concreet betekent dit dat meer dan dertig procent van onze werknemers een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. PSO staat voor Prestatieladder Socialer Ondernemen en is ontwikkeld in 2010 door TNO (Nederlandse Organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek).

Met ons maatschappelijk doel voorop, streven wij ernaar om kwaliteit te leveren voor al onze verschillende opdrachtgevers. De kwaliteit waarborgen wij door een team te koppelen aan een reguliere voorman. Daarnaast zijn we constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe ecologisch verantwoorde oplossingen voor het uitvoeren van de werkzaamheden maar ook het ontwikkelen van de vaardigheden van onze werknemers. Samen met onze werknemers en jobcoaches kijken we naar een individueel ontwikkelingsplan. Binnen De Groenmakers Academy kunnen werknemers bijvoorbeeld het VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) of rijbewijs BE behalen of vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn voor het gebruik van grote machines.

 

Onze partners & klanten

Interesse?

Voor meer informatie over onze diensten en tarieven kunt u ons contactformulier invullen.

AchterhoekBIZ magazine maart

De eerste editie van het AchterhoekBIZ magazine van 2021 is uit!
Download de nieuwste editie via de website van Buro Achterhoek.

Gratis bloemenmengsel voor Blije Bijen

Kan uw (bedrijfs)tuin wel wat kleur gebruiken?

De Groenmakers stelt voor haar zakelijke klanten en overige geïnteresseerden in ons verzorgingsgebied gratis een zakje bloemenmengsel beschikbaar.

Wist u dat

we meer dan 20.000 bomen snoeien per jaar?

De Groenmakers maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK