Onze missie

Een mooi, goed aangelegd en onderhouden groene sport- en leefomgeving is belangrijk voor de gezondheid van iedereen. De Groenmakers levert samen met haar klanten hieraan een bijdrage. Wij staan dicht bij de klant en leveren met 100% betrouwbaarheid en kwaliteit. Onze topcollega’s met een bijzondere positie in de arbeidsmarkt bewijzen elke dag dat kwaliteit en sociaal ondernemen samengaat.

Onze opleidingen en cursussen

Groenmakers Academy

Het ontwikkelen van de vaardigheden van onze werknemers is voor ons van groot belang. Samen met onze werknemers en jobcoaches kijken we naar een individueel ontwikkelingsplan.

Binnen De Groenmakers Academy kunnen werknemers bijvoorbeeld het VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) of rijbewijs BE behalen of vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn voor het gebruik van grote machines.

Vooral in rustige periodes grijpen wij de kans om extra in te zetten op ontwikkeling. Werknemers kunnen intern cursussen volgen maar ook extern. Daarnaast biedt de Academy ook de ruimte voor een aantal stageplekken. Stagiaires kunnen bij ons intern opgeleid worden en doorgroeien. 

Interesse?

Voor meer informatie over onze diensten en tarieven kunt u ons contactformulier invullen.

AchterhoekBIZ magazine maart

De eerste editie van het AchterhoekBIZ magazine van 2021 is uit!
Download de nieuwste editie via de website van Buro Achterhoek.

Gratis bloemenmengsel voor Blije Bijen

Kan uw (bedrijfs)tuin wel wat kleur gebruiken?

De Groenmakers stelt voor haar zakelijke klanten en overige geïnteresseerden in ons verzorgingsgebied gratis een zakje bloemenmengsel beschikbaar.

Wist u dat

we meer dan 20.000 bomen snoeien per jaar?

De Groenmakers maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK