Over ons

De Groenmakers is volledig gespecialiseerd in groenonderhoud van uiteenlopende buitenruimtes, van groot tot klein. Met uw keuze voor De Groenmakers toont u maatschappelijke betrokkenheid en ondersteunt u de lokale arbeidsparticipatie.

Boomverzorging

Bomen hebben een belangrijke functie in ons ecosysteem. Naast maatschappelijke waarde, zijn bomen ook esthetisch gezien van belang. Het is daarom belangrijk zorg te dragen voor de boom zodat deze zijn functie blijft behouden en geen gevaar vormt voor mens, dier of bezit. Onze boomverzorgers, ook wel ETW’ers (European Tree Workers) genoemd kunnen u advies geven over boomverzorging, de boom onderhouden of eventueel verwijderen.

Wanneer er sprake is van gevaar, grote schade of andere urgente problemen, kunt u contact opnemen met onze calamiteitenlijn: 06 30 31 6907

Interesse?

Voor meer informatie over onze diensten en tarieven kunt u ons contactformulier invullen.

Donker Groep neemt per 1 januari De Groenmakers b.v. uit Doetinchem over.

Persbericht Datum: 19 december 2023 Donker Groep neemt per 1 januari De Groenmakers b.v. uit Doetinchem over.

Buha verwijdert onkruid met heet water

Buha gaat vanaf nu onkruid op wegen, paden en trottoirs verwijderen met heet water. Deze methode is nieuw voor de gemeente Doetinchem. Deze methode maakt gebruik van restwarmte van bio-stroom. Dat maakt deze methode efficiënt én milieuvriendelijk.

Maaidag 1 maart 2023

De Groenmakers maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK