Vacatures

Heb je er wel eens aan gedacht hoe het zou zijn om een kantoorbaan te verruilen voor de buitenlucht? Vooral in deze lastige, onzekere tijd heb je misschien wel eens nagedacht over de toekomst. Hoveniers en groenvoorzieners zien hun branche gelukkig opbloeien. Wij kunnen veilig werken in de buitenlucht en steeds meer mensen verschuiven hun vakantiebudget naar de tuin. Deze gunstige omstandigheden maken het zo leuk om in het groen te werken, vooral nu!

12 juli 2023
Doetinchem
Fulltime
MBO

Meewerkend Voorman Groen IBOR en B2B

12 juli 2023
  Terug naar overzicht

Jij werkt als meewerkend voorman zelfstandig aan veelzijdige projecten en bent goed in staat te communiceren met onze klanten. Daarnaast kan jij leidinggeven aan andere teamgenoten en deze ondersteunen in hun werkzaamheden. 

Kom ons versterken bij het met afstand leukste groenonderhoudsbedrijf van de Achterhoek!

De organisatie

De Groenmakers Sport en Groen BV is een Social Enterprise; duurzame werkgelegenheid voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt staat bij ons centraal. We zijn in de Achterhoek actief in beheer en onderhoud van sportaccommodaties en verzorgen voor een groot aantal gemeentes een IBOR taak. Wij ontwerpen, adviseren, realiseren en beheren groene leefomgevingen. De verschillende afdelingen binnen onze organisatie hebben minimaal twee zaken gemeen: enorme passie voor groen en gezond en gelukkig in het groen werkzaam willen zijn. Deze bijzondere bedrijfscultuur bindt onze mensen. Wij werken voor diverse opdrachtgeverskring: gemeenten, particulieren, projectontwikkelaars, aannemers, architecten etc.

De functie

Binnen het bedrijfsonderdeel de Tuinman van de Groenmakers zoeken wij wegens groei een meewerkend voorman IBOR en BtoB. Wij combineren het vakmanschap en werkgelegenheid voor mensen met een afstand. Jij werkt als meewerkend voorman zelfstandig aan veelzijdige projecten en bent goed in staat te communiceren met onze klanten. Daarnaast kan jij leidinggeven aan andere teamgenoten en deze ondersteunen in hun werkzaamheden. Jij bent het aanspreekpunt op de werken voor onze klanten en interne organisatie. Tot slot ben jij in staat vanuit verschillende invalshoeken een project te kunnen bekijken; welke techniek levert het beste resultaat voor een verzorgde buitenruimte en dus ook voor de klant.

Jouw profiel

 • Iemand mat ruime ervaring als Groenvoorziener; Groen is echt je passie!
 • Volleerd vakman Groenvoorziening, het kunnen en willen werken met mensen met afstand tot Arbeidsmarkt
 • MBO werk- en denkniveau / niveau 3/4
 • Ziet erop toe dat de werkzaamheden volgens de juiste (veiligheids-) voorschriften en eisen worden uitgevoerd
 • Zorgt, indien noodzakelijk, voor bijsturing en corrigerend optreden
 • De wens om binnen een prachtig bedrijf jezelf steeds te ontwikkelen
 • Rijbewijs B en E

Wat krijg je ervoor terug

 • Prima secundaire voorwaarden
 • Prachtige projecten om aan mee te werken
 • Een fijne werksfeer in een groene omgeving
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Gezellige werkomgeving
 • Prima salaris conform VHG CAO

Geïnteresseerd?

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en wil je graag aan de slag bij, het met afstand mooiste groenonderhoudsbedrijf van de Achterhoek? Stuur dan  jouw motivatie met CV naar bjorn@de-groenmakers.nl ter attentie van Bjorn Kattenbelt.

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met de heer Bjorn Kattenbelt op telefoonnummer: 0314-760060 of mail naar bjorn@de-groenmakers.nl. Kijk ook op onze website www.de-groenmakers.nl.

Solliciteren

Deel dit bericht:

Interesse?

Voor meer informatie over onze diensten en tarieven kunt u ons contactformulier invullen.

De Groenmakers maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK